EUD10 Green

EUD10 GREEN - din grønne 10. klasse

Har du lyst til at gå i skole ude i skoven, i væksthuset eller i stalden på vores helt egen gård, så skal du ta' 10. klasse på JU Århus - den er nemlig helt grøn.

EUD10 GREEN er en erhvervsrettet 10. klasse for dig, der har lyst til at få fingrene i jorden og arbejde med teori ude i det fri.

Vi sætter dig og dine muligheder i centrum, og vi går op i at give dig et år, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt, mens du finder ud af, om en erhvervsuddannelse kunne være noget for dig.

Esben Meilandt
"På EUD10 GREEN bliver jeg endnu bedre til fag som dansk og matematik, mens jeg arbejder med det, jeg allerbedst kan lide." - Esben Meilandt, 16 år, elev på EUD10 GREEN. 

Klik her for at hente folderen om EUD10 GREEN og de andre EUD10-tilbud i Aarhus Kommune.

På EUD10 GREEN kommer du helt tæt på de grønne erhvervsuddannelser: landmand, gartner, anlægsgartner, dyrepasser og skov- og naturtekniker. Du lærer om naturens betingelser og dens mange forskellige arbejdsopgaver, og du møder med garanti en masse inspirerende lærere og elever, der er vilde med alt, der er grønt.

Du kommer til at arbejde med teori i praksis, og vi vil oftest være udenfor i det fri. Det kan være i skoven, på anlægspladsen, i væksthuset, i vildnisset ved mosen eller på vores helt egen gård, hvor vi har mange forskellige slags dyr og maskiner.

Klik her for at kontakte en studievejleder og høre mere om EUD10 GREEN.

Klik her for at læse mere om EUD10 på eud10aarhus.dk

Hvis du som Esben synes, det er sjovt at lave fødevarer og få ting til at gro, så skal du ta' din 10. klasse på JU Århus. Vi ses på EUD10 GREEN - din grønne 10. klasse.