Blomsterbinderen

Blomsterbinderen

Blomsterbinderen. Banker dit hjerte også for blomster?

På Jordbrugets UddannelsesCenter Århus kan du blive blomsterbinder på bare 16 uger. Vi garanterer et forløb med høj faglighed, godt humør, masser af kreativitet og praktisk undervisning fra en af Danmarks bedste bindere.

Ville det ikke være fantastisk at arbejde med det, du brænder allermest for?  

På uddannelsen til blomsterbinder lærer du at sammensætte blomster og naturmaterialer på en smuk og professionel måde. Du får en grundlæggende viden om blomsterbinderi, og du lærer om farvesammensætning og forskellige binderiteknikker. Du lærer også om blomsternes egenskaber og at fastsætte priser på dine varer - og du gør det i selskab med andre, der brænder lige så meget for blomster, som du selv gør.

Dygtige undervisere med noget på hjerte

På Jordbrugets UddannelsesCenter er vi stolte af at have nogle af landets allerdygtigste undervisere. Tove Boisen og Karin Bøgh Andersen står for al undervisningen i blomsterbinderi, og de sætter en ære i at holde sig opdaterede på nye trends og teknikker, så de kan lære dig det bedste af det, de ved. Senest har Karin Bøgh Andersen vundet sølv ved DM i Moderne Blomsterkunst.

En fleksibel uddannelse i moduler

Uddannelsen til blomsterbinder er opbygget af i alt 10 moduler. Du kan vælge at tage hele uddannelsen i sammenhæng, eller du kan vælge de moduler, der er relevante for dig. Som samlet forløb varer uddannelsen 16 uger, og der er holdstart i februar og i august.

Klik her for at læse mere om Karin og DM i Moderne Blomsterkunst.

Klik her for at læse mere om uddannelsens opbygning og de 10 moduler.

Deltagerbetaling og særligt for ledige

Uddannelsen til blomsterbinder er en deltagerbetalt uddannelse, og prisen for at deltage er omkring 2.100,- pr. uge. Vi stiller materialer og kompendier til rådighed under hele uddannelsen.

Hvis du er ledig, kan du tage de første seks uger af blomsterbinderuddannelsen på AMU via Pakke 258. Ring til os for at høre nærmere om dine muligheder.

Klik her for at læse mere om deltagerbetaling og Pakke 258.

Klik her for at læse mere om reglerne for udeblivelse og framelding.

Husk, at du altid er velkommen til at komme på besøg og se, om en hverdag som blomsterbinder er noget for dig. Kontakt også gerne Eva eller Hanne i kursusadministrationen og hør mere om dine muligheder med en uddannelse, der er helt fyldt med blomster.