Blomsterbinderen

Blomsterbinderen

Blomsterbinderen. Banker dit hjerte også for blomster?

På Jordbrugets UddannelsesCenter Århus kan du blive blomsterbinder på bare 16 uger. Vi garanterer et forløb med høj faglighed, godt humør, masser af kreativitet og praktisk undervisning fra nogle af Danmarks bedste bindere.

Ville det ikke være fantastisk at arbejde med det, du brænder allermest for?  

På uddannelsen til blomsterbinder lærer du at sammensætte blomster og naturmaterialer på en smuk og professionel måde. Du får en grundlæggende viden om blomsterbinderi, og du lærer om farvesammensætning og forskellige binderiteknikker.

Du lærer også om blomsternes egenskaber og at fastsætte priser på dine varer - og du gør det i selskab med andre, der brænder lige så meget for blomster, som du selv gør.

Vi er stolte af at have nogle af landets allerdygtigste undervisere. Marianne Møller og Karin Bøgh Andersen sætter en ære i at være opdaterede på nye trends og teknikker, så de kan lære dig det bedste af det, de ved.

Uddannelsen til blomsterbinder er opbygget af i alt 10 moduler. Du kan vælge at tage hele uddannelsen i sammenhæng, eller du kan vælge de moduler, der er relevante for dig. Som samlet forløb varer uddannelsen 16 uger, og der er holdstart i februar og i august.

Deltagerbetaling og særligt for ledige

Uddannelsen til blomsterbinder er en deltagerbetalt uddannelse. Vi stiller materialer og kompendier til rådighed under hele uddannelsen.

Hvis du er ledig, kan du tage de første seks uger af blomsterbinderuddannelsen på AMU via Pakke 258. Ring til os for at høre nærmere om dine muligheder.

Husk, at du altid er velkommen til at komme på besøg og se, om en hverdag som blomsterbinder er noget for dig.

Kontakt også gerne Eva eller Hanne i kursusadministrationen og hør mere om dine muligheder med en uddannelse, der er helt fyldt med blomster.

Læs mere om uddannelsens opbygning og de 10 moduler

Download brochure om blomsterbinderuddannelsen (PDF)

Læs mere om deltagerbetaling og Pakke 258

Læs mere om reglerne for udeblivelse og framelding