Anlægsgartneren

Anlaegsgartneren

Anlægsgartneren. Kreativt udejob med detaljer og kundekontakt.

Anlægsgartneren er vild med at være udenfor. Han er kreativ og interesseret i biologi, og han kan godt li' at bruge sin krop, når han arbejder. Anlægsgartneren brænder for at lave haveprojekter, der ser godt ud. Han har styr på detaljerne - og så bliver han glad, når han gør kunderne glade.

Anlægsgartneren arbejder med sten, fliser, græsser og planter, når han etablerer og vedligeholder grønne områder som kirkegårde, parker eller private haver.

Anlægsgartneren specialiserer sig i anlægsteknik med fokus på sten og fliser eller i anlægspleje med fokus på planter og det grønne.

Nogle af anlægsgartnerens fag er plantepleje, opmåling, kulturteknik og anlægsteknik – og så er der selvfølgelig masser af praktisk arbejde.

Adgangsbegrænsning på Anlægsgartneren

Der er adgangsbegrænsning på denne uddannelse.

Hvis du allerede har en praktikplads, så er du sikret optagelse. Du skal blot medsende din praktikaftale til skolen, når du søger om optagelse via www.optagelse.dk.

Har du ikke en praktikplads, så skal du søge en kvoteplads. Du skal ansøge om optagelse via www.optagelse.dk, og vedhæfte et kvoteansøgningsbilag.

Klik her for at hente dit kvoteansøgningsbilag