Agrarøkonomen

Agraroekonomen

Agrarøkonomen. Fremtidens leder har fødderne i egen muld.

Som agrarøkonom kan du eje og drive dit eget landbrug. Du er ansvarlig for økonomien, produktionen og den strategiske udvikling på ejendommen, og du forstår dig på politik og international økonomi.

Med uddannelsen som agrarøkonom kan du også arbejde som sælger, rådgiver eller underviser i de landbrugsfaglige følgeerhverv i ind- og udland.

Agrarøkonomen varer 40 uger og har holdstart i august. Du skal have afsluttet uddannelsen til produktionsleder for at fortsætte på AØ.

Fag på dit skema

På uddannelsen lærer du om den langsigtede udvikling af din virksomhed eller den virksomhed, du er ansat i. Nogle af fagene på dit skema er økonomi, strategi, international økonomi og personlig udvikling, og du lærer også om den betydning, netværk, markedsføring og politik har for dit arbejde.

Agrarøkonomen indeholder fire eksamener, herunder den afsluttende hovedopgave. I programmet er også indlagt en studietur med fokus på international politik og økonomi. Turen går typisk til Bruxelles.

Flyt ind på skolen

Du har muliged for at bo på skolen i Vejlby, mens du går på AØ. På kostskolen bor du på enkeltværelse med adgang til bad, toilet og elevkøkken, og du bliver en del af et aktivt og socialt studiemiljø.

Klik her for at læse mere om Kostskolen Vejlby
Klik her for at hente tilmeldingsskema til Agrarøkonom

På Vejlby har du fri adgang til skolens faciliteter. Vi har blandt andet en volleybane, vores eget fagbibliotek, et motionsrum, en tv-stue og torsdagsbaren Drænrøret. Du har også mulighed for at engagere dig, fx i elevrådet.